Laatste nieuws op Facebook

Nieuws

Dinsdag 1 augustus was de eerste poloclinic op het strandje bij IJburg.

Lees meer: Waterpoloclinic op IJburg in augustus

Op 12 juni werd vanuit De Meeuwen Diemen een schoolwaterpolotoernooi voor basisschool Neptunus georganiseerd.

Lees meer: Schoolwaterpolotoernooi 2017 daverend succes

De oudste synchroonzwemafdeling van Nederland heeft sinds 2 jaar ook een volwassenengroep voor beginners.

Lees meer: Synchroonzwemmen bij De Meeuwen: nu ook voor volwassenen!

Er is ruimte voor nieuwe "masters" bij onze synchroonzwemafdeling: volwassenen die puur voor de gezelligheid en conditie deze mooie sport beoefenen. Onderstaand stukje is hierover als persbericht verspreid:

De oudste synchroonzwemafdeling van Nederland heeft sinds 2 jaar ook een volwassenengroep voor beginners. In de hele maand juni kan gratis worden meegetraind bij De Meeuwen in Diemen om kennis te maken met deze veelzijdige sport!

Fitness, zwemmen en dansen tegelijk

“Mijn dochter doet al jaren aan synchroonzwemmen en geniet ontzettend van deze sport. Ik vind het geweldig dat ik sinds 2 jaar ook zelf mee kan trainen” vertelt Nanna (45 jaar, fysiotherapeute). “Ik zocht een sport die goed voor mijn lichaam is maar ook gezellig om te doen. Bij synchroonzwemmen train je op kracht, conditie, lenigheid en ritmegevoel. Voor mij een ideale combinatie!”

Absoluut geen kinderspel

Synchroonzwemmen heette vroeger kunstzwemmen en had een wat truttig imago, maar is ondertussen een topsport waarin je meedoet aan regionale en landelijke wedstrijden.

Marijn Hoeksel (27 jaar, evenementen organisator) heeft zelf veel zwemervaring en is één van de (vrijwillige) trainsters van de vereniging. Volgens haar kan iedereen synchroonzwemmen leren. “Ervaring is niet vereist om mee te doen, maar wel een flinke portie gezelligheid en doorzettingsvermogen! Iedereen is welkom, mannen en vrouwen vanaf 20 jaar, tot 100 jaar.”

Gratis kennismaken

Wil je kennismaken met deze originele sport? De eerste 4 lessen kun je gratis meetrainen bij zwemvereniging de Meeuwen in Diemen. De trainingen vinden plaats op zondagavond van 18.00 tot 19.30 uur in het Wethouder F.B. Duranbad, Ouderkerkerlaan 10 in Diemen.

Om je aan te melden voor de gratis proeftrainingen of voor meer informatie kun je mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Op zaterdagavond 1 juli organiseert De Meeuwen voor alle leden, gezinsleden en vrijwilligers een eindfeest van het seizoen 2016/2017

Lees meer: Seizoensafsluiting 2016-2017 met BBQ

Het seizoen loopt alweer bijna op zijn einde. 

Lees meer: Seizoensafsluiting en toernooien

Op het Loswalfestival zijn De Meeuwen Diemen uitgeroepen tot Sportclub van het Jaar en we kregen daarvoor een mooie beker

Lees meer: De Meeuwen Sportclub van het Jaar!

Vrijdag 19 mei start het Loswalfestival in Diemen

Lees meer: De Meeuwen op het Loswalfestival

Het einde van het waterpoloseizoen is helaas al in zicht; hierbij de aangepaste trainingstijden voor de komende periode.

Lees meer: Planning van waterpolotraining tot einde seizoen

Vanmorgen 26 april heeft Bianca van Amesfoort uit handen van Burgemeester Boog een Koninklijke Onderscheiding ontvangen voor haar jarenlange vrijwilligerswerk bij de afdeling Wedstrijdzwemmen.

Lees meer: Koninklijke onderscheiding voor Bianca van Amesfoort

Contactgegevens

De Meeuwen Diemen
Ouderkerkerlaan 10
1112 BE Diemen-Zuid
e-mail: ledenservice@demeeuwen.nl
Locatie zwembad
Wethouder F.B. Duranbad
Ouderkerkerlaan 10
1112 BE Diemen-Zuid
Vertrouwenspersoon Frouke Cupido
e-mail: vcp@demeeuwen.nl of telefonisch: stuur een (MMS-)bericht naar veiligsporten@demeeuwen.nl