Als opstap voor de wedstrijdsporten binnen De Meeuwen bieden wij het Sterrenplan aan:

Informatie over het Sterrenplan

Het KNZB Sterrenplan bij De Meeuwen Diemen is de ideale opstap om kennis te maken met de wedstrijdsporten die de vereniging in huis heeft: wedstrijdzwemmen, waterpolo en synchroonzwemmen. Gedurende het jaar worden facetten van alle onderdelen behandeld, waarbij er een nadruk ligt op plezier en het aanleren van vaardigheden. Natuurlijk is daarbij een grote rol weggelegd voor het zwemmen zelf, omdat je dit bij alle 3 de wedstrijdsporten nodig heeft. Maar met enige regelmaat wordt er ook met een (mini-)waterpolo bal getraind, wordt er speels gewerkt aan de lenigheid en worden er (mini-) wedstrijdjes gezwommen. Het KNZB Sterrenplan bij De Meeuwen Diemen is bedoeld voor kinderen tot 9 jaar.

Proefles Sterrenplan

Je kunt tweemaal gratis een proefles komen doen bij het Sterrenplan. Een proefles vraag je gemakkelijk aan via het aanvraagformulier op de website. Je ontvangt dan zo spoedig mogelijk bericht.

Trainingstijden Sterrenplan

Het KNZB Sterrenplan wordt op dinsdagavond van 18.00 uur tot 18.45 uur gegeven. Omkleden kan vanaf 17.50 uur in de grote kleedruimtes van het zwembad, waarna je verzamelt op de blauwe bank bij het bad zelf.

Lidmaatschap/Contributie Sterrenplan

Voor het meedoen aan het Sterrenplan geldt het speciale instaptarief van €124 per half jaar. Het eerste half jaar wordt naar rato met u verrekend. Mocht je het Sterrenplan willen combineren met een ander onderdeel van de vereniging, dan betaal je de reguliere contributie. Je vindt hier meer informatie over bij het onderwerp “Vereniging à Ledenservice”.

Meer informatie Sterrenplan

Mochten er nog vragen of opmerkingen zijn betreffend het Sterrenplan, dan kan er per e-mail contact worden opgenomen met de coördinator van het Sterrenplan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

sterrenplan najaar 2015 1sterrenplan najaar 2015 2 1

* Het Sterrenplan is voor alle leden van de wedstrijdafdelingen van De Meeuwen Diemen tot en met 8 jaar gratis.

Contactgegevens

De Meeuwen Diemen
Ouderkerkerlaan 10
1112 BE Diemen-Zuid
e-mail: ledenservice@demeeuwen.nl
Locatie zwembad
Wethouder F.B. Duranbad
Ouderkerkerlaan 10
1112 BE Diemen-Zuid
Vertrouwenspersoon Frouke Cupido
e-mail: vcp@demeeuwen.nl of telefonisch: stuur een (MMS-)bericht naar veiligsporten@demeeuwen.nl