Laatste nieuws op Facebook

Frouke Cupido is al een aantal jaren actief als vertrouwenscontactpersoon, Michael van Leeuwen komt daar nu als tweede vertrouwenscontactpersoon bij.

 

Frouke is naast vertrouwenscontactpersoon ook hulpouder bij wedstrijdzwemmen, Michael is actief als waterpoloër in het eerste herenteam.
De vertrouwenscontactpersoon is er voor de leden van De Meeuwen. Als er dingen tijdens de trainingen/wedstrijden gebeuren waar je last van hebt en zelf niet uitkomt, kan je een bericht sturen. Voorbeelden zijn pestgedrag, onderlinge spanningen, negatieve interacties met mensen.
De vertrouwenscontactpersoon kan je doorverwijzen naar passende hulp of zorg en kan samen kijken hoe het probleem opgelost kan worden binnen de vereniging. 

Doordat Michael nu start als vertrouwenscontactpersoon, kun je kiezen met welke vertrouwenscontactpersoon je contact wil opnemen als je behoefte hebt om te praten. Je kunt Michael bereiken door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., Frouke kan je bereiken door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Je kunt ook een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., dan krijgen Michael en Frouke allebei de mail en bepalen zij samen wie je het beste kan helpen. 

Contactgegevens

De Meeuwen Diemen
Ouderkerkerlaan 10
1112 BE Diemen-Zuid
e-mail: ledenservice@demeeuwen.nl
Locatie zwembad
Wethouder F.B. Duranbad
Ouderkerkerlaan 10
1112 BE Diemen-Zuid
Vertrouwenspersoon Michael van Leeuwen
e-mail: vcpmichael@demeeuwen.nl.
telefonisch: stuur een (MMS-)bericht naar het e-mailadres en je wordt teruggebeld