Laatste nieuws op Facebook

Al ruim voor de wedstrijd zat de sfeer bij de mannen van Pupillen E1 er al goed in. Ze gingen namelijk voor de derde overwinning van het seizoen die deze keer behaald moest worden op de Aalscholvers. Het resultaat was een ruime overwinning en een daverend succes van onze jongste helden! [caption id="attachment_776" align="alignnone" width="465" caption="Foto gemaakt door Tessa Coumou"][/caption] Al ruim voor de wedstrijd zat de sfeer bij de mannen van Pupillen E1 er al goed in. Ze gingen namelijk voor de derde overwinning van het seizoen die deze keer behaald moest worden op de Aalscholvers. Het resultaat was een ruime overwinning en weer een daverend succes van onze jongste helden!

Te vroeg rijk gerekend

Zodra het eerste fluitsignaal door het zwembad klonk snelde Daan zich naar de bal en creëerde daarmee de eerste kans. Geheel vrij voor de goal schoot hij, maar helaas zag de scheidsrechter dat hij de bal met twee handen hanteerde. Geen succes. Ondertussen was de tegenstander in de aanval en ontstond er een gevaarlijke situatie. Een goed gericht schot resulteerde in een 0-1 achterstand. Het werd de mannen duidelijk dat de Aalscholver niet te onderschatten is.

Latjetik

In het tweede part leek het wel of de pupillen het er om deden. Alle ballen die op het goal geschoten werden raakten de lat! Maar Daan vond het na twee minuten spelen wel welletjes en stelde orde op zaken. Voordat de tegenstander het wist zat de gelijkmaker. Ook kreeg Scott de smaak te pakken en scoorde de 2-1. The boys are back in business!

Inhaalslag

Een tactische positiewissel door coach Arthur aan het begin van het derde part. Lars kwam, net als in de succeswedstrijd van twee weken geleden, weer op goal te liggen. Door deze wissel werd nieuwkomer Justin in het veld geplaatst, begerig om te scoren. Toen kon de inhaalslag beginnen. Daan kwam al vroeg in het derde part vrij door en loeide de bal in de rechter kruising. Scott maakte een wereldgoal door vanaf 7 meter de bal loepzuiver in de goal te smijten. Zo worden goals maar zelden gemaakt!

De laatste loodjes

Het vierde part kenmerkte zich vooral door de twee man-meer situaties die zich voordeden. De eerste was in het voordeel van de pupillen. Met Ezra aan de bal was de goal die viel een zekerheid. Ook het publiek wist dit en  applaudisseerde al voordat de bal het net raakte. De tweede man-meer was in het nadeel van de pupillen. Keeper Lars, die al veel ballen uit zijn goal had gehouden en daarbij de sterren van de hemel speelde, was op het eind van zijn krachten en liet in de laatste seconden van de wedstrijd de tweede tegentreffer door. Hiermee kwam de eindstand op een zeer respectabele 7 om 2 te staan.

Contactgegevens

De Meeuwen Diemen
Ouderkerkerlaan 10
1112 BE Diemen-Zuid
e-mail: ledenservice@demeeuwen.nl
Locatie zwembad
Wethouder F.B. Duranbad
Ouderkerkerlaan 10
1112 BE Diemen-Zuid
Vertrouwenspersoon Michael van Leeuwen
e-mail: vcpmichael@demeeuwen.nl.
telefonisch: stuur een (MMS-)bericht naar het e-mailadres en je wordt teruggebeld