De oudste synchroonzwemafdeling van Nederland heeft sinds 2 jaar ook een volwassenengroep voor beginners.

De eerste 4 lessen kun je gratis meetrainen om kennis te maken met deze veelzijdige sport!

Fitness, zwemmen en dansen tegelijk
“Mijn dochter doet al jaren aan synchroonzwemmen en geniet ontzettend van deze sport. Ik vind het geweldig dat ik sinds 2 jaar ook zelf mee kan trainen”, vertelt Nanna (45 jaar, fysiotherapeute). “Ik zocht een sport die goed voor mijn lichaam is maar ook gezellig om te doen. Bij synchroonzwemmen train je op kracht, conditie, lenigheid en ritmegevoel. Voor mij een ideale combinatie!”

Absoluut geen kinderspel
Synchroonzwemmen heette vroeger kunstzwemmen en had een wat truttig imago, maar is ondertussen een topsport waarin je meedoet aan regionale en landelijke wedstrijden.
Marijn Hoeksel (27 jaar, organisator evenementen) heeft zelf veel zwemervaring en is één van de (vrijwillige) trainsters van de vereniging. Volgens haar kan iedereen synchroonzwemmen leren: “Ervaring is niet vereist om mee te doen, maar wel een flinke portie gezelligheid en doorzettingsvermogen! Iedereen is welkom, mannen en vrouwen vanaf 20 jaar, tot 100 jaar.”

Om je aan te melden voor de gratis proeftrainingen of voor meer informatie kun je mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contactgegevens

De Meeuwen Diemen
Ouderkerkerlaan 10
1112 BE Diemen-Zuid
e-mail: ledenservice@demeeuwen.nl
Locatie zwembad
Wethouder F.B. Duranbad
Ouderkerkerlaan 10
1112 BE Diemen-Zuid
Vertrouwenspersoon Michael van Leeuwen
e-mail: vcpmichael@demeeuwen.nl.
telefonisch: stuur een (MMS-)bericht naar het e-mailadres en je wordt teruggebeld