Documenten

Documenten

De volgende documenten zijn relevant voor leden van De Meeuwen Diemen:

Onderstaande formulieren zijn voor intern gebruik:

Dankzij sportsponsoring kan uw bedrijf consumenten bereiken en uw merk laten beleven. Laat u informeren over de slimme oplossingen bij De Meeuwen Diemen.

Bij De Meeuwen Diemen is sponsoring geen liefdadigheid

Om consumenten te bereiken en te behouden moeten bedrijven zich onderscheiden ten opzichte van de concurrentie. Daar kan op worden ingespeeld door consumenten een merk te laten beleven. Dat betekent daadwerkelijk anticiperen op de leefwereld en het gedrag van deze consumenten. Sportsponsoring kan daar een belangrijke rol in vervullen. Vanuit een actieve rol helpt De Meeuwen Diemen hierbij door middel van sportsponsoring. Daarbij kan worden gedacht aan inzet van de sporten, teams en evenementen. Door deze oplossingen slim te integreren ondersteunen deze activiteiten de commerciële belangen. Slim is geen tovertruck. Slim is wel over de hele linie meedenken en vooral consistent in de uitvoering zijn.

Over De Meeuwen Diemen

Zwemvereniging De Meeuwen Diemen is in 1939 opgericht. Vanaf dat moment hebben de verschillende afdelingen - Synchroonzwemmen, Waterpolo en Wedstrijdzwemmen - vele sportieve successen gekend. Dankzij de befaamde jeugdopleiding vanuit het leszwemmen staat dit succes ook voor de toekomst garant. Sponsoring kan voor de vereniging primair een bijdrage aan sport- en talentontwikkeling leveren.

Meer informatie

De sponsorcommissie is het aanspreekpunt binnen De Meeuwen over sponsoring en fondsenwerving. Bent u sponsor of wil je een bijdrage leveren aan de werkzaamheden van de sponsorcommissie? Neem dan contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor meer informatie.

De sponsorcommissie bestaat uit de volgende leden:

Leon Schuurhuis
Frank Gelderblom
Rakesh Latchmansing
Dennis Hooijberg

Is uw interesse gewekt?
Neemt u dan gerust per e-mail contact op met de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Contactgegevens

De Meeuwen Diemen
Ouderkerkerlaan 10
1112 BE Diemen-Zuid
e-mail: ledenservice@demeeuwen.nl
Locatie zwembad
Wethouder F.B. Duranbad
Ouderkerkerlaan 10
1112 BE Diemen-Zuid
Vertrouwenspersoon Michael van Leeuwen
e-mail: vcpmichael@demeeuwen.nl.
telefonisch: stuur een (MMS-)bericht naar het e-mailadres en je wordt teruggebeld