Documenten

Documenten

De volgende documenten zijn relevant voor leden van De Meeuwen Diemen:

Onderstaande formulieren zijn voor intern gebruik:

Frouke Cupido
Mijn naam is Frouke Cupido en ik ben de vertrouwenspersoon voor zwemvereniging De Meeuwen Diemen. In het dagelijks leven werk ik als ontwikkelingspsycholoog bij een organisatie voor mensen (vooral kinderen en jongvolwassenen) die naast een verstandelijke beperking ook psychiatrische stoornissen en gedragsproblemen hebben.

Als vertrouwenspersoon ben ik er voor de leden van De Meeuwen. Je kan een beroep op me doen als er dingen tijdens de trainingen/wedstrijden gebeuren waar je last van hebt en er zelf niet uitkomt. Zoals bijvoorbeeld pestgedrag, onderlinge spanningen, negatieve interacties met anderen. Ik kan je doorverwijzen naar passende hulp/zorg of we kunnen samen kijken hoe dit probleem opgepakt kan worden binnen de zwemvereniging. 

Het spreekt voor zich dat ik nooit informatie met anderen zal delen zonder jouw toestemming. 

Je kunt mij mailen op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ik neem dan contact met je op. 
Wil je liever telefonisch contact, stuur dan een berichtje vanaf je smartphone naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en ik neem dan per telefoon contact met je op. Je telefoon stuurt dan een MMS-bericht naar mij waarin je telefoonnummer staat dat ik dan kan terugbellen.

Contactgegevens

De Meeuwen Diemen
Ouderkerkerlaan 10
1112 BE Diemen-Zuid
e-mail: ledenservice@demeeuwen.nl
Locatie zwembad
Wethouder F.B. Duranbad
Ouderkerkerlaan 10
1112 BE Diemen-Zuid
Vertrouwenspersoon Frouke Cupido
e-mail: vcp@demeeuwen.nl of telefonisch: stuur een (MMS-)bericht naar veiligsporten@demeeuwen.nl