Gezocht: trainer/coach voor het eerste herenteam van De Meeuwen Diemen

Voor het eerste herenteam zijn wij op zoek naar een trainer/coach die het als uitdaging ziet om het team naar een tactisch en technisch hoger niveau te brengen.

Het team komt dit seizoen uit in District 3e klasse, maar de ambitie is om snel hogerop te komen. De hoofddoelstelling is om dit jaar het kampioenschap te veroveren. De gemiddelde leeftijd van de spelers ligt zo halverwege de twintig jaar. De spelers zijn stuk voor stuk zeer gemotiveerd, maar er is behoefte aan "één kapitein op het schip".Trainingstijden Op maan- en woensdagen wordt fanatiek getraind in het Wethouder F.B. Duranbad te Diemen. Wedstrijden worden op zaterdagen gespeeld. Klik hier voor het trainingsschema en hier voor het wedstrijdschema.

Compensatie De verenigingskas biedt geen ruimte voor financiële compensatie. Wel is het mogelijk om op kosten van De Meeuwen Diemen trainingscursussen te volgen.

Geïnteresseerd? Ben je geïnteresseerd, heb je vragen, neem dan contact op met Henk van der Heide – 06-45757247 (’s avonds na 19:00 uur), stuur een mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of kom langs op één van de trainingsavonden.

Contactgegevens

De Meeuwen Diemen
Ouderkerkerlaan 10
1112 BE Diemen-Zuid
e-mail: ledenservice@demeeuwen.nl
Locatie zwembad
Wethouder F.B. Duranbad
Ouderkerkerlaan 10
1112 BE Diemen-Zuid
Vertrouwenspersoon Michael van Leeuwen
e-mail: vcpmichael@demeeuwen.nl.
telefonisch: stuur een (MMS-)bericht naar het e-mailadres en je wordt teruggebeld