Dit jaar organiseert De Meeuwen Diemen weer het schoolwaterpolotoernooi voor basisschoolleerlingen.

Het toernooi vindt plaats op  maandag 12 juni 2017 van 18.00 tot 20.00 uur. Er zijn al heel wat aanmeldingen binnen en wie weet zitten er echte talenten voor waterpolo tussen die bij De Meeuwen Diemen kunnen gaan spelen.

De leerlingen kunnen zich nog aanmelden voor het toernooi. We zijn ook nog op zoek naar vrijwilligers die willen helpen om het toernooi vlekkeloos te laten verlopen. Hierbij kan je denken aan op- en afbouw, EHBO, teambegeleiders (coaches), scheidsrechters/spelbegeleiders en een omroeper! Als je wilt helpen als vrijwilliger kan je je voor één van de rollen aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De vrijwilligers zijn nodig vanaf 17.45 tot 20.15, als je maar een gedeelte hiervan kan helpen, dan willen we graag dat je je ook aanmeldt.

Vragen over het toernooi kunnen ook gericht naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Hopelijk zien we alle waterpololiefhebbers op 12 juni in het Wethouder F.B. Duranbad!

Met vriendelijke groet,

De Waterpolocommissie

Contactgegevens

De Meeuwen Diemen
Ouderkerkerlaan 10
1112 BE Diemen-Zuid
e-mail: ledenservice@demeeuwen.nl
Locatie zwembad
Wethouder F.B. Duranbad
Ouderkerkerlaan 10
1112 BE Diemen-Zuid
Vertrouwenspersoon Michael van Leeuwen
e-mail: vcpmichael@demeeuwen.nl.
telefonisch: stuur een (MMS-)bericht naar het e-mailadres en je wordt teruggebeld