De waterpolo dames pakken 3 punten na een spectaculaire wedstrijd.

 Afgelopen zaterdag stond de return van de Otters vs. de Meeuwen op het programma. Beide nog in strijd voor het kampioenschap en promotie naar de eerste klasse. Vorige wedstrijd wonnen de Otters nipt van de Meeuwen, geheel onterecht als je het hen vraagt. Dus de wedstrijd begon al beladen. Het winnende team kon namelijk doorstomen naar een tweede of zelfs eerste plek in het klassement. De Meeuwen op de 4de plek en de Otters op de derde plek.

De dames

De Meeuwen begonnen sterk en vastberaden aan deze wedstrijd. Met prachtige doelpunten van Jannie Spijker en nieuwkomer Wendy Kuiper stonden de Meeuwen al snel op een 2-1 voorsprong. In de laatste seconde van het eerste partje, de zoemer ging terwijl de bal door de lucht vloog, scoorde Floor Hermans met een prachtige boogbal in de hoek.

De tweede periode wisten de Otters echter wat achterstand in te halen. Zij wisten de score terug te brengen naar 3-3. Suzanne Portegijs gaf gas tegen, 4-3, maar de Otters konden weer terugslaan, 4-4.

In de derde periode waren het weer onze belangrijke speelsters die het gat groter wisten te maken. Jannie Spijker, Madelon Geurts en wederom Floor Hermans maakten dat de score uitliep naar 7-4. Een penalty van de Otters werd niet benut en gestopt door keepster Sanne Winchester.

Erg spannend werd het daarna niet meer. Hoewel de tribune daar anders over dacht, gegild en gejoeld door een volle tribune. Inclusief trommel en zangkoren 'Let's go Meeuwen!'

De Meeuwen wonnen de wedstrijd met 8-6 en staan daarmee (tijdelijk) op de eerste plaats in de competitie! De strijd is echter nog lang niet gestreden want er zijn nog genoeg teams die deze eerste plek willen afpakken.

De Meeuwen wonnen met een prachtig samenspel van het hele team. Van keepster, tot aanvaller, verdediger en coach; allen hebben hard gevochten om deze eerste plek te bereiken!

Contactgegevens

De Meeuwen Diemen
Ouderkerkerlaan 10
1112 BE Diemen-Zuid
e-mail: ledenservice@demeeuwen.nl
Locatie zwembad
Wethouder F.B. Duranbad
Ouderkerkerlaan 10
1112 BE Diemen-Zuid
Vertrouwenspersoon Michael van Leeuwen
e-mail: vcpmichael@demeeuwen.nl.
telefonisch: stuur een (MMS-)bericht naar het e-mailadres en je wordt teruggebeld