Hierbij ontvangen jullie de mini nieuwsflits van de afdeling wedstrijdzwemmen met enkele updates zo vlak voor de kerstvakantie. Begin januari ontvang je een uitgebreide nieuwsflits met o.a. een nieuwe trainersindeling. Lees voor nu deze informatie goed door om weer helemaal op de hoogte te zijn!

Trainingstijden kerstvakantie

Vanaf donderdag 18 december tot en met zondag 4 januari zijn er aangepaste trainingstijden i.v.m. de kerstvakantie. Hieronder staan de dagen genoemd dat er wel training is:

Donderdag 18 december -- 17.30 - 18.30 u. (alle groepen!)
Vrijdag 19 december -- 18.30 - 19.30 u. (jaarafsluiting, zie hieronder)
Zondag 21 december -- 17.30 - 18.30 u.
Zondag 28 december -- 17.30 - 18.30 u.
Dinsdag 30 december -- 18.00 - 19.00 u.
Vrijdag 2 januari -- 18.00 - 19.00 u.
Zondag 4 januari -- 17.30 - 18.30 u.

Verenigings Zwem Competitie (VZC)

Na 2 van de 5 rondes staan we op een 2e plaats in de tussenstand van de competitie (D2 Regio Midwest). Doelstellling is om te promoveren en bij voorkeur met een kampioenschap. Het is voor ons als afdeling dus heel belangrijk dat iedereen mee zwemt bij de resterende wedstrijden. Houd daarom de volgende data vrij: 18 januari in Diemen, 8 maart in Huizen en 29 maart wederom in Diemen. Samen op weg naar promotie: zorg dat je erbij bent! Klik hier voor de volledige wedstrijdkalender.

Jaarafsluiting 2014

Samen met de afdeling waterpolo en synchroonzwemmen willen we met de jeugd op vrijdag 19 december graag het jaar feestelijk afsluiten. Wij nodigen daarom alle jeugdleden uit voor de MEEUWEN EINDEJAARSDISCO. DJ Jeroen zal van 18.30 tot en met 19.30 uur speciaal voor ons de beste muziek draaien in een sfeervol Duranbad. Omkleden kan vanaf 18.15 uur (niet eerder!). De gewone training vervalt.

Trainingsregels: op tijd komen

Aan het begin van het jaar heeft iedereen per e-mail de trainingsafspraken ontvangen. Eén van deze regels is om op tijd aanwezig te zijn. Wat houdt dat ook alweer in? Tien minuten vóór het begin van de training kun je je omkleden in de grote kleedkamers en vijf minuten vóór het begintijdstip zorg je dat je langs de kant van het bad bezig bent met een droge warming-up. Vervolgens sta je op tijd klaar bij je baan om in te gaan zwemmen op aanwijzing van de trainer.

Graag zouden alle trainers zien dat de zwemmers zich hieraan houden. Ben je te laat, dan kan het zijn dat je niet meer kunt meetrainen en weer terug naar huis gestuurd wordt door één van de aanwezige trainers. Zorg er dan voor dat je een volgende keer wel op tijd bent.
Alle trainingsregels zijn hier te vinden.

Contactgegevens

De Meeuwen Diemen
Ouderkerkerlaan 10
1112 BE Diemen-Zuid
e-mail: ledenservice@demeeuwen.nl
Locatie zwembad
Wethouder F.B. Duranbad
Ouderkerkerlaan 10
1112 BE Diemen-Zuid
Vertrouwenspersoon Michael van Leeuwen
e-mail: vcpmichael@demeeuwen.nl.
telefonisch: stuur een (MMS-)bericht naar het e-mailadres en je wordt teruggebeld