De zwemcommissie is op zoek naar iemand die administratief onderlegd is en 3 tot 4 keer per jaar zo'n 4 tot 6 uur vrijwilligerswerk wil vervullen. 

Zoals bij elke vereniging bestaat de 'staf' bij De Meeuwen uit vrijwilligers. Bij wedstrijdzwemmen vervullen de trainers, juryleden en het wedstrijdsecretariaat een belangrijke taak. Zonder hen zou er immers geen training en geen wedstrijd zijn. 

Vrijwel al onze vrijwilligers hebben een baan en een gezin, maar vinden gelukkig toch nog tijd om binnen de vereniging actief te zijn. Vele handen maken licht werk; hoe meer vrijwilligers, hoe kleiner de taken worden. En hoe meer mensen... hoe meer we voor de kinderen kunnen organiseren.

De zwemcommissie is op dit moment aardig op kracht en ook alle andere taken zijn aardig ingevuld....maar we hebben momenteel toch nog 1 vacature die we heel graag ingevuld zien... anders kunnen we geen 'eigen' wedstrijden meer organiseren. Wij zoeken een:

WEDSTRIJDORGANISATOR

Bij het organiseren van een wedstrijd komt veel kijken, de taken zijn binnen de
zwemcommissie verdeeld, de jury coördinatie regelt alle officials en ouders voor bijvoorbeeld de valse startlijn en het briefjes lopen, de hoofdtrainer regelt de ploegleiding en het wedstrijdsecretariaat doet de inschrijvingen van onze zwemmers.

Maar er moet meer gebeuren, zoals het maken van het programma, inschrijvingen van de
andere verenigingen verwerken, aanvragen wedstrijd bij de KNZB, zorgen voor de
programma's op papier, tijdbriefjes maken en printen etc. Hiervoor wordt gebruik gemaakt
van het computerprogramma MEET van de KNZB.

We zijn op zoek naar een enthousiasteling die 3 a 4 keer per jaar deze taak op zich wil nemen met een tijdsinvestering van ongeveer 4-6 uur per wedstrijd.Natuurlijk wordt er voor gezorgd dat je wordt ingewerkt en ondersteunt.

In de afgelopen jaren zijn deze taken vervuld door Carolien, maar zij stopt er einde seizoen 2014/2015 mee.

Mocht je interesse hebben om deze taak op je te nemen dan kun je contact opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Heb je wel zin om ondersteuning te bieden, maar liggen je kwaliteiten op een ander gebied dan administratief werk? Een ieder is meer dan welkom om een vergadering mee te kijken dit seizoen om te zien welke taak je wilt/kunt vervullen.
Stuur ook dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contactgegevens

De Meeuwen Diemen
Ouderkerkerlaan 10
1112 BE Diemen-Zuid
e-mail: ledenservice@demeeuwen.nl
Locatie zwembad
Wethouder F.B. Duranbad
Ouderkerkerlaan 10
1112 BE Diemen-Zuid
Vertrouwenspersoon Michael van Leeuwen
e-mail: vcpmichael@demeeuwen.nl.
telefonisch: stuur een (MMS-)bericht naar het e-mailadres en je wordt teruggebeld