Na 7 weken geen zwemtraining is het de hoogste tijd dat we weer gaan beginnen. Dat gaan we ook doen en wel vanaf dinsdag 18 augustus. Hieronder lees je de eerste informatie over het nieuwe zwemseizoen.

Ploegindeling & trainingstijden

Dit seizoen zijn er op 4 dagen training: dinsdag, donderdag, vrijdag en zondag. De tijden waarop jouw training plaats vindt, hangt af van de ploeg, waarin je bent ingedeeld. Je vindt de ploegindeling met de bijbehorende trainingstijden hier.

Wedstrijdkalender

De voorlopige data van de verschillende zwemwedstrijden vind je hier. Het kan voorkomen dat gedurende het seizoen er wedstrijden toegevoegd worden en/of verwijderd worden van de wedstrijdkalender. 

Verenigings ZwemCompetitie (VZC)

We zwemmen dit jaar de competitiewedstrijden met nieuwe tegenstanders uit Amersfoort en Vleuten. De VZC wedstrijden zijn voor iedereen verplicht om deel te nemen. Noteer de data daarom alvast in je agenda of op de kalender.
 Zaterdag 3 oktober in Vleuten (13.30 uur)
 Zondag 15 november in Diemen (15.30 uur)
 Zondag 17 januari in Diemen (15.30 uur)
 Zaterdag 12 maart in Vleuten (13.30 uur)
 Zaterdag 16 april in Amersfoort (13.30 uur)
De tijden die erachter genoemd staan, zijn de tijden dat er bij deze wedstrijden wordt ingezwommen. Let op! De wedstrijden in Vleuten en Amersfoort zijn op een zaterdagmiddag!

De rol van de ouder(s)

Als vereniging en als afdeling wedstrijdzwemmen zijn wij compleet afhankelijk van de inzet van vrijwilligers. Om alles draaiende te houden hebben we dit seizoen meer mensen nodig tijdens wedstrijden en trainingen. U als ouder speelt daarbij een belangrijke rol, zoals bijvoorbeeld hulp bij wedstrijden of trainingen. De zwemcommissie zal gedurende het seizoen een beroep op u doen om een bijdrage te leveren. Natuurlijk worden de taken goed doorgesproken. Vele handen maken, ook bij wedstrijdzwemmen, licht werk.

Contactgegevens

De Meeuwen Diemen
Ouderkerkerlaan 10
1112 BE Diemen-Zuid
e-mail: ledenservice@demeeuwen.nl
Locatie zwembad
Wethouder F.B. Duranbad
Ouderkerkerlaan 10
1112 BE Diemen-Zuid
Vertrouwenspersoon Michael van Leeuwen
e-mail: vcpmichael@demeeuwen.nl.
telefonisch: stuur een (MMS-)bericht naar het e-mailadres en je wordt teruggebeld