Nieuwsflits januari 2016

Via onderstaande knop kun je de laatste nieuwsflits lezen met actuele informatie over de afdeling wedstrijdzwemmen. Alle informatie vind je via de verschillende links. Lees deze goed door, zodat je helemaal op de hoogte bent.

Een spetterend 2016 gewenst!

De commissie wedstrijdzwemmen van De Meeuwen wenst iedereen al het beste voor 2016. Wij hopen dat we met de afdeling wederom een mooi jaar kunnen beleven. Natuurlijk kan dit niet zonder de inzet van zo veel mogelijk vrijwilligers. Daar rekenen we ook in het nieuwe jaar weer op. Wil jij wel wat extra doen bij het wedstrijdzwemmen? Neem dan contact op met Marjan Fuijkschot via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Oproep: tijdwaarnemers gezocht!

Om ook in 2016 weer aan alle verschillende soorten wedstrijden mee te kunnen doen, hebben we ook weer een groot aantal nieuwe tijdwaarnemers/klokkers nodig. Lijkt je dit als ouder leuk om te doen of wil je eerst meer informatie, stuur dan een e-mail naar Kitty van Leeuwen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ploegindeling & trainingstijden

De trainingstijden op dinsdag en zondag zijn voor een aantal zwemmers iets gewijzigd t.o.v. het begin van het seizoen. De tijden waarop jouw trainingen plaats vinden, hangen af van de ploeg, waarin je bent ingedeeld. Je vindt de ploegindeling met de bijbehorende trainingstijden hier. Deze trainingstijden gelden vanaf januari 2016.

Tijdens vakanties en feestdagen zijn de trainingstijden aangepast. Hier vind je daarvan voor de tweede helft van het jaar hier een overzicht van. Er wordt niet voor iedere aangepast trainingstijd een e-mail gestuurd, dus zorg dat de informatie hierover bekend is. Tip: print de pagina uit en hang hem thuis op het prikbord of de koelkast.

Nieuw: individuele trainingsmogelijkheid

In de tweede helft van het jaar beginnen we met iets nieuws: individuele (techniek) training. Iedere zondag van 18.45 tot 19.30 uur geeft Rémon of een andere trainer aan 1 of enkele zwemmers training met als doel het verbeteren van de zwemtechniek en het toepassen van de techniek tijdens het zwemmen. Je wordt voor deze training uitgenodigd, maar je kunt ook zelf aangeven dat jij graag een keer gebruik wilt maken van deze mogelijkheid. Neem contact op met Rémon: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Verenigings ZwemCompetitie (VZC)

Reminder!:
Zondag 17 januari in Diemen (15.30 uur)
Zaterdag 12 maart in Vleuten (13.30 uur)
Zaterdag 16 april in Amersfoort (13.30 uur)
De VZC wedstrijden zijn de enige verplichte wedstrijden voor alle selectie groepen.
Zorg dat je de bovenstaande data vrij houdt! De rest van de wedstrijden vind je in de wedstrijdkalender.

Trainingsafspraken

Vóór de vakantie hebben we met de minioren een informatie bijeenkomst gehouden om te praten en brainstormen over afspraken rondom het zwemmen van wedstrijden. Daar zijn we met de aanwezige minioren samen tot een duidelijke lijst van afspraken en gewoontes gekomen.

Tijdens die bijeenkomst ging het echter niet alleen over wedstrijden, maar ook over trainingen. Het resultaat van die brainstorm hebben we samengevat in het document “trainingsafspraken”. Je vindt dit document hier. Alle aanwezige minioren: bedankt voor jullie input!

Contactgegevens

De Meeuwen Diemen
Ouderkerkerlaan 10
1112 BE Diemen-Zuid
e-mail: ledenservice@demeeuwen.nl
Locatie zwembad
Wethouder F.B. Duranbad
Ouderkerkerlaan 10
1112 BE Diemen-Zuid
Vertrouwenspersoon Michael van Leeuwen
e-mail: vcpmichael@demeeuwen.nl.
telefonisch: stuur een (MMS-)bericht naar het e-mailadres en je wordt teruggebeld