Lid worden?

Leuk je wilt gaan zwemmen! Nog leuker dat je lid wilt worden van Zwemvereniging De Meeuwen in Diemen. Om lid te kunnen worden heeft onze ledenservice een aantal gegevens van je nodig. Onderaan deze pagina vindt je het inschrijfformulier om lid te worden bij de Meeuwen. Zodra onze ledenservice je aanmelding heeft verwerkt, ontvang je daarvan bericht per e-mail. De ledenservice geeft daarbij gelijk je gegevens door aan de afdeling waarvoor je je hebt aangemeld. De betreffende afdelingscommissie zal je daarna spoedig welkom heten.

 

Als je lid wordt van een van de wedstrijdafdelingen van De Meeuwen, dan schaf je ook meteen onze clubkleding aan en kan jij (16 jaar en ouder) of een van je ouders vrijwilliger worden van onze mooie club. We hebben grote en kleine taken te vervullen, misschien is er iets wat je leuk vindt of interesse voor hebt dit te leren? Neem eens een kijkje voor de openstaande vacatures.

 

Weet je nog niet zeker of je lid wilt worden en wil je eerst een paar keer meezwemmen? Geef je dan op voor proeflessen  bij sterrenplan, synchroonzwemmen, waterpolo of wedstrijdzwemmen

Inschrijfformulier De Meeuwen

  Het belangrijkste deel van je aanmelding bij De Meeuwen is de sport en activiteit die je wilt gaan beoefenen. Binnen De Meeuwen kunnen verschillende sporten of activiteiten worden beoefend. Kies hieronder de gewenste activiteiten.

  Zwem je momenteel al bij De Meeuwen?

  Aan welke zwemsporten wil jij meedoen?

  Schrijf je je in voor de zwemschool UA? Op welk niveau wil je starten?

  GEGEVENS ZWEMMER

  Geslacht

  Geboortedatum

  Nationaliteit

  Vluchteling

  ADRESGEGEVENS

  Straatnaam

  Huisnummer

  Toevoeging

  Postcode

  Woonplaats

  CONTACT GEGEVENS

  Telefoonnummer

  Welk vrijwilligerswerk wil je gaan doen?
  TrainerOfficial bij wedstrijdenBHV-erCommissiewerk afdelingEvenementencommissieSponsorcommmissieBestuur De Meeuwen

  Akkoord privacyverklaringen

  Akkoord inschrijfkosten  Onze locatie